Guvernul discută prelungirea cu trei luni a măsurii privind compensarea tarifelor la carburanți

Guvernul discută prelungirea cu trei luni a măsurii privind compensarea tarifelor la carburanți
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 sep 2022

Ministrul Energiei, Virgil Popescu, anunță că măsura privind compensarea prețului la benzină și motorină cu 50 de bani, care expiră la finalul acestei luni, va intra în ședința de Guvern de joi, având toate avizele. Proiectul prevede prelungirea măsurii compensării pentru încă trei luni, până la finalul acestui an.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”Este semnată, este avizată, este co-inițiată de către Ministerul Energiei și Ministerul de Finanțe, cred că intră în ședința de Guvern. E o prelungire pentru încă trei luni, până la sfârșitul anului”, a afirmat ministrul Energiei la Digi 24, referindu-se la compensarea tarifului la carburant.

CEO-ul Azomureș demisionează. Cel mai mare producător de îngrășăminte din România - prima victimă a scumpirii galopante a gazelor și energiei CITEȘTE ȘI CEO-ul Azomureș demisionează. Cel mai mare producător de îngrășăminte din România - prima victimă a scumpirii galopante a gazelor și energiei

El a subliniat că proiectul de act normativ se află pe ordinea ședinței de Guvern de joi și, dacă va fi aprobat, va fi publicat înainte de 1 octombrie, în așa fel încât să nu existe sincope în aplicarea acestei măsuri, scrie News.ro.

viewscnt
Afla mai multe despre
benzina
guvern