Hidroelectrica modernizează cinci stații de transformare în județul Vâlcea

Hidroelectrica modernizează cinci stații de transformare în județul Vâlcea
Profit.ro
Profit.ro
scris 8 mai 2018

Hidroelectrica a semnat contractul de modernizare a stațiilor de 110 kW CHE Mălaia, CHE Călimănești, CHE Ionești, CHE Zavideni, CHE Drăgășani, aparținând Sucursalei Hidroelectrice Râmnicu Vâlcea.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lucrările, adjudecate la valoarea de 4,4 milioane lei, vor fi finanțate din surse proprii Hidroelectrica și sunt prevăzute în bugetul companiei la capitolul ”Investiții efectuate la imobilizările corporale existente”. 

ULTIMA ORĂ ArcelorMittal are undă verde să preia Ilva, cu condiția vânzării combinatului din Galați și a altor active. Comisia Europeană însă avertizează: vânzarea în vederea închiderii combinatelor - inacceptabilă CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ ArcelorMittal are undă verde să preia Ilva, cu condiția vânzării combinatului din Galați și a altor active. Comisia Europeană însă avertizează: vânzarea în vederea închiderii combinatelor - inacceptabilă

”Contractul de tip ’la cheie’ prevede derularea de lucrări complexe: înlocuirea de către prestator a echipamentului primar din stații (transformatoare de tensiune, întrerupătoare, separatoare, descărcători etc.) în concordanță cu schema actuală, modificarea și înlocuirea tuturor echipamente secundare, reabilitarea și înlocuirea parțială a instalației de legare la pământ și a instalației de paratrăsnet, precum  și reabilitarea cadrelor, riglelor și stâlpilor stației”, a informat compania.

Lucrările vor fi efectuate în două etape: proiectarea și pregătirea execuției serviciilor de modernizare, în maximum 6 luni, urmate de etapa de execuție propriu-zisă a reparațiilor și modernizărilor stațiilor. 

Hidroelectrica pregătește investiții de 490,58 milioane lei în acest an, din care cea mai mare parte merge în dezvoltare, 224,82 milioane lei, iar alte 187,21 milioane lei merg în retehnologizare.

viewscnt
Afla mai multe despre
hidroelectrica
valcea