Iranul amenință cu blocarea strâmtorii Ormuz

Iranul amenință cu blocarea strâmtorii Ormuz
scris 23 apr 2019

Iranul este pregătit să facă față sancțiunilor impuse de Statele Unite în domeniul petrolier, a declarat luni o sursă din Ministerul Petrolului de la Teheran agenției de presă semi-oficiale Tasnim, preluate de Reuters. În același timp Gardienii Revoluției, forțele de elită iraniene, au amenințat din nou că vor bloca Strâmtoarea Ormuz.

Iranul a reacționat astfel la anunțul că președintele american Donald Trump a decis să nu mai prelungească în mai permisiunea temporară acordată importatorilor de a achiziționa petrol iranian fără a se expune sancțiunilor SUA, scrie Agerpres.

ING Bank anunță când își mută sediul central, relocând 2.000 de angajați. Petr Kellner, cel mai bogat om de afaceri din Cehia, a cumpărat actualul sediu al băncii CITEȘTE ȘI ING Bank anunță când își mută sediul central, relocând 2.000 de angajați. Petr Kellner, cel mai bogat om de afaceri din Cehia, a cumpărat actualul sediu al băncii

Comandatul forței navale ale Gardienilor Revoluției, generalul Alrieza Tangsiri, a declarat agenției Fars că va închide Strâmtoarea Ormuz, aflată pe o rută importantă de livrare a petrolului din Golful Persic, dacă Iranul nu o poate utiliza. 

viewscnt
Afla mai multe despre
iran
sua
sanctiuni