Iranul amenință cu blocarea strâmtorii Ormuz

Iranul amenință cu blocarea strâmtorii Ormuz
Profit.ro
Profit.ro
scris 23 apr 2019

Iranul este pregătit să facă față sancțiunilor impuse de Statele Unite în domeniul petrolier, a declarat luni o sursă din Ministerul Petrolului de la Teheran agenției de presă semi-oficiale Tasnim, preluate de Reuters. În același timp Gardienii Revoluției, forțele de elită iraniene, au amenințat din nou că vor bloca Strâmtoarea Ormuz.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Iranul a reacționat astfel la anunțul că președintele american Donald Trump a decis să nu mai prelungească în mai permisiunea temporară acordată importatorilor de a achiziționa petrol iranian fără a se expune sancțiunilor SUA, scrie Agerpres.

ING Bank anunță când își mută sediul central, relocând 2.000 de angajați. Petr Kellner, cel mai bogat om de afaceri din Cehia, a cumpărat actualul sediu al băncii CITEȘTE ȘI ING Bank anunță când își mută sediul central, relocând 2.000 de angajați. Petr Kellner, cel mai bogat om de afaceri din Cehia, a cumpărat actualul sediu al băncii

Comandatul forței navale ale Gardienilor Revoluției, generalul Alrieza Tangsiri, a declarat agenției Fars că va închide Strâmtoarea Ormuz, aflată pe o rută importantă de livrare a petrolului din Golful Persic, dacă Iranul nu o poate utiliza. 

viewscnt
Afla mai multe despre
iran
sua
sanctiuni