Ministrul Mediului, semnal de alertă: Încă pericol de explozie la Petromidia. Impactul asupra mediului poate fi major

Ministrul Mediului, semnal de alertă: Încă pericol de explozie la Petromidia. Impactul asupra mediului poate fi major
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 iul 2021

Ministrul Mediului, Barna Tanczos, a declarat că în continuare există pericol de explozie la Rafinăria Petromidia, iar impactul acestui incident asupra mediului poate fi unul major.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

"Am fost informat că acum câteva minute a avut loc o explozie majoră la Petromidia Năvodari. Situația este gravă. (...) Accesul este restricționat, limitat, nici comisarii Gărzii de Mediu nu au acces în zonă. Există în continuare pericol de explozie. (...) Din păcate, din primele informații, există și victime, dar evaluarea situației este în responsabilitatea ISU (...). Impactul asupra mediului poate fi major. Din primele evaluări făcute de ANM, norul de fum se deplasează spre țărm, se deplasează spre mare. Avem la fața locului laborator mobil pentru a monitoriza calitatea aerului", a spus ministrul, la Bistrița, potrivit Agerpres.

Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România CITEȘTE ȘI Cum au crescut olandezii de la FERM afacerile din România

O explozie urmată de incendiu s-a produs vineri la o instalație de la Rafinăria Petromidia din Năvodari, IGSU precizând că, din informațiile primite până la acest moment, două persoane ar fi rănite.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministrul mediului
petromidia