OMV i-a prelungit mandatul lui Manfred Leitner, șeful activității de rafinare și marketing

OMV i-a prelungit mandatul lui Manfred Leitner, șeful activității de rafinare și marketing
scris 10 ian 2017

Comisia de Supraveghere a OMV, principalul acționar al companiei românești OMV Petrom, i-a extins până pe 31 decembrie 2019 mandatul lui Manfred Leitner de reprezentant în board-ul executiv al companiei, responsabil cu activitatea de rafinare și marketing (downstream).

Manfred Leitner și membrii Comisiei au ajuns la un acord privind extinderea mandatului pe care îl deține încă de pe 1 aprilie 2011.

Manfred Leitner este absolvent al Universității economice din Viena (specialitatea comerț) și și-a început cariera în OMV în 1985, în cadrul diviziei de explorare și producție. După ce a fost detașat pentru mai mulți ani în străinătate, unde a condus printre altele și departamentul financiar al OMV din Tripoli, s-a reîntors la sediul central în 1990, unde a ocupat funcția de șef al diviziei de control a sectorului de explorare și producție.

Programul Guvernului în energie: rețele noi de distribuție din taxa pe monopol și \ CITEȘTE ȘI Programul Guvernului în energie: rețele noi de distribuție din taxa pe monopol și "culturi bioenergetice" pe sute de mii de hectare de pârloagă

În 1997 s-a mutat la rafinare și marketing, unde a condus departamentul de planificare și control. În 2003, Leitner a fost numit manager al unității de business din cadrul Downstream Optimization & Supply.

OMV este principalul acționar al celei mai importante companii românești de petrol și gaze, OMV Petrom, cu o participație de 51%.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv
petrom
rafinare
marketing
leitner