OMV i-a prelungit mandatul lui Manfred Leitner, șeful activității de rafinare și marketing

OMV i-a prelungit mandatul lui Manfred Leitner, șeful activității de rafinare și marketing
Florin Rusu
Florin Rusu
scris 10 ian 2017

Comisia de Supraveghere a OMV, principalul acționar al companiei românești OMV Petrom, i-a extins până pe 31 decembrie 2019 mandatul lui Manfred Leitner de reprezentant în board-ul executiv al companiei, responsabil cu activitatea de rafinare și marketing (downstream).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Manfred Leitner și membrii Comisiei au ajuns la un acord privind extinderea mandatului pe care îl deține încă de pe 1 aprilie 2011.

Manfred Leitner este absolvent al Universității economice din Viena (specialitatea comerț) și și-a început cariera în OMV în 1985, în cadrul diviziei de explorare și producție. După ce a fost detașat pentru mai mulți ani în străinătate, unde a condus printre altele și departamentul financiar al OMV din Tripoli, s-a reîntors la sediul central în 1990, unde a ocupat funcția de șef al diviziei de control a sectorului de explorare și producție.

Programul Guvernului în energie: rețele noi de distribuție din taxa pe monopol și \ CITEȘTE ȘI Programul Guvernului în energie: rețele noi de distribuție din taxa pe monopol și "culturi bioenergetice" pe sute de mii de hectare de pârloagă

În 1997 s-a mutat la rafinare și marketing, unde a condus departamentul de planificare și control. În 2003, Leitner a fost numit manager al unității de business din cadrul Downstream Optimization & Supply.

OMV este principalul acționar al celei mai importante companii românești de petrol și gaze, OMV Petrom, cu o participație de 51%.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv
petrom
rafinare
marketing
leitner