OMV Petrom a lansat o licitație de până la 8,6 milioane euro pentru achiziția de produse chimice

OMV Petrom a lansat o licitație de până la 8,6 milioane euro pentru achiziția de produse chimice
scris 25 feb 2018

OMV Petrom, cel mai mare grup petrolier integrat din Europa de Sud-Est, a lansat o licitație de până la 40,06 milioane lei (8,6 milioane euro), fără TVA, pentru achiziția de produse chimice, potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Licitația vizează un acord cadru, cu durata de 36 de luni, de furnizare de produse chimice pentru operații de stimulare sonde de țiței și gaze. Valoarea estimată, fără TVA, este cuprinsă între 9,69 milioane lei și 40,06 milioane lei, scrie News.ro.

Compania estimează că va atribui, în cadrul acestui acord, șase contracte subsecvente pe durata de valabilitate a acordului. Cuantumul garanției de bună execuție pentru fiecare contract subsecvent va reprezenta 10% din valoarea acestuia, fără TVA, potrivit anunțului.

20% din angajații CEZ România au decis să părăsească compania în 2016 CITEȘTE ȘI 20% din angajații CEZ România au decis să părăsească compania în 2016

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 29 martie, iar termen limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 30 martie. Data limită de evaluare a ofertelor este 27 iulie.

viewscnt
Afla mai multe despre
omv petrom
produse chimie
seap