OPEC și aliații săi se reunesc pentru a discuta cu cât să crească producția pentru a reduce tensiunile din piață

OPEC și aliații săi se reunesc pentru a discuta cu cât să crească producția pentru a reduce tensiunile din piață
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 oct 2021

OPEC și aliații săi, între care Rusia, se reunesc luni pentru a discuta cu cât să crească producția pentru a reducere tensiunile din piață, unde perturbările livrărilor și redresarea cererii după pandemia de coronavirus au urcat prețurile la peste 80 de dolari pe baril, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Creșterea prețurilor petrolului la cele mai ridicate niveluri din ultimii trei ani este amplificată de avansul și mai mare al prețurilor gazeor, care au urcat cu 300%, ajungând să fie tranzacționate la echivalentul a 200 de dolari pe baril din cauza deficitului de ofertă și a producției scăzute a altor carburanți, scrie News.ro.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

OPEC și aliații săi, cunoscuți sub numele de OPEC+, au convenit în iulie să crească lunar livrările cu 400.000 de barili pe zi cel puțin până în aprilie 2022, pentru a elimina reducerile actuale ale producției, de 5,8 milioane de barili pe zi.

Patru surse din OPEC+ su declarat în urmă cu o săptămână că producătorii se gândesc să crescă mai mult livrările față de acordul convenit, dar nu au oferit alte informații.

viewscnt
Afla mai multe despre
opec
petrol