Benzinăriile din Londra și sud-estul Angliei continuă să fie afectate de lipsa carburanților

Benzinăriile din Londra și sud-estul Angliei continuă să fie afectate de lipsa carburanților
scris 3 oct 2021

Benzinăriile din Londra și sud-estul Angliei continuă să fie afectate de lipsa carburanților, dar situaația s-a îmbunătățit în nordul Angliei și în Scoția, a anunțat Petrol Retailers Association (PRA), transmite Reuters.

Ce se va întâmpla pe piața de energie va fi anunțat la Videoconferința Profit.ro Oil&Gas, organizată împreună cu Black Sea Oil&Gas și Federatia Patronală Petrol și Gaze (FPPG).

Videoconferința, programată pentru 19 octombrie, va fi transmisă în direct și la PROFIT NEWS TV. Detalii AICI

Marea Britanie va folosi de luni șoferi militari pentru a livra carburanți, după o săptămână haotică de lipsuri care au avut ca rezultat cumpărături de panică, unii șoferi cumpărând benzină în sticle de apă, scrie News.ro.

Era predictibil falimentul City Insurance? CITEȘTE ȘI Era predictibil falimentul City Insurance?

Președintele PRA Brian Madderson a declarat la Sky News că un sondaj realizat de organizația sa a arătat că numai 16% din peste 1.000 de benzinării nu aveau sâmbătă carburanți, o îmbunătățire de 27% față de vineri. Cu toate acestea există încă blocaje locale.

”Situația este mult mai bună în nord și Scoția, Londra și sud-estul rămân o zona critică în timp ce ne îndreptăm spre săptămâna viitoare”, a spus Madderson.

UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes CITEȘTE ȘI UTILBEN, povestea unei afaceri de familie care a devenit o companie de succes

Sondajul a mai arătat că 68% dintre benzinării au atât benzină cât și motorină.

viewscnt
Afla mai multe despre
benzina
anglia