Prețurile petrolului au crescut

Prețurile petrolului au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 dec 2021

Prețurile petrolului au crescut joi cu până la 1,5%, într-o ședință cu volum redus, pe baza semnelor că cele mai grave efecte ale variantei Omicron a noului coronavirus ar putea fi mai controlabile decât se credea anterior, chiar dacă țările au impus restricții de călătorie din caua creșterii numărului infecțiilor, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Piața petrolului a șovăit în ultimele zile cu privire la cât de în serios trebuie luată amenințarea unei noi scăderi a cererii de carburanți, scrie News.ro.

Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare CITEȘTE ȘI Susținuți de Orange Fab, românii de la uRADMonitor au construit o rețea de monitorizare a calității aerului ce se bucură de succes în țară și peste hotare

Varianta Omicron  este mai transmisibilă decât variantele anterioare de coronavirus, dar datele timpurii sugerează că provoacă forme mai ușoare de boală.

Contractele futures pentru țițeiul Brent au crescut cu 1,15 doalari, sau cu 1,5%, la 76,45 dolari pe baril, după un câștig de 1,8% în sesiunea anterioară.

Contractele futures pentru țițeiul West Texas Intermediate (WTI), de referință pe piața americană, au crescut cu 87 de cenți, sau cu 1,2%, la 73,63 dolari pe baril.

Volumul a fost redus, cu doar 214.000 de contracte pe termen de o lună, conform datelor Refinitiv Eikon, comparativ cu o medie zilnică de 381.000 de contracte în ultimele 200 de zile.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret