Prețurile petrolului au crescut

Prețurile petrolului au crescut
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 nov 2022

Prețurile petrolului au crescut vineri, dar pe ansamblul săptămânii au scăzut, după ce autoritățile sanitare din China au atenuat unele dintre restricțiile dure ale țării legate de Covid-19, mărind speranța îmbunătățirii activității economice și a cererii în principalul importator de țiței din lume, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractele futures pentru țițeiul Brent au crescut cu 2,32 dolari, la 95,99 dolari pe baril, extinzând o creștere de 1,1% față de sesiunea anterioară, dar scăzând cu 2,6% pe ansamblul săptămânii, scrie News.ro.

Noua legislație în energie - \ CITEȘTE ȘI Noua legislație în energie - "Regenerabilii″ vor subvenționa costurile cu certificate CO2 ale ″fosililor″

Contractele futures pentru țițeiul U.S. West Texas Intermediate (WTI) au crescut cu 2,49 dolari, sau cu 2,9%, la 88,96 dolari pe baril, după ce au urcat cu 0,8% în sesiunea anterioară, dar au scăzut cu aproape 4% în cursul săptămânii.

Atenuarea restricțiilor în China include reducerea cu două zile a timpului de carantină pentru contactele apropiate cu cazurile și călătorii care sosesc, precum și eliminarea unei penalități pentru companiile aeriene pentru introducerea de pasageri infectați.

Contractele de referință pentru petrol au scăzut în cursul săptămânii din cauza creșterii stocurilor de petrol din SUA și a temerilor persistente privind limitarea cererii de combustibil în China, dar câștigurile de la sfârșitul săptămânii au limitat pierderile.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret