Prețurile petrolului au scăzut cu aproximativ 2 dolari pe baril, pe fondul posibilei reveniri pe piață a Iranului și al dobânzilor mai mari în SUA

Prețurile petrolului au scăzut cu aproximativ 2 dolari pe baril, pe fondul posibilei reveniri pe piață a Iranului și al dobânzilor mai mari în SUA
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2022

Prețurile petrolului au scăzut joi cu aproximativ 2 dolari pe baril din cauza comerțului volatil, investitorii pregătindu-se pentru posibila revenire pe piețele globale a exporturilor de petrol iraniene și din cauza temerilor că creșterea ratelor dobânzilor în SUA ar slăbi cererea de combustibil, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Prețul petrolului Brent a încheiat tranzacțiile la 99,34 dolari pe baril, scăzând cu 1,88 dolari sau cu 1,9%, scrie News.ro.

DOCUMENT Fiscul va publica și lista tuturor contribuabililor care nu au datorii bugetare. Taxele vamale, accizele și TVA, excluse de la acordarea eșalonării la plată. 7 modificări fiscale pregătite CITEȘTE ȘI DOCUMENT Fiscul va publica și lista tuturor contribuabililor care nu au datorii bugetare. Taxele vamale, accizele și TVA, excluse de la acordarea eșalonării la plată. 7 modificări fiscale pregătite

Cotația țițeiului american West Texas Intermediate a închis la 92,52 dolari pe baril, pierzând 2,37 dolari sau 2,5%.

Discuțiile dintre Uniunea Europeană, Statele Unite și Iran pentru a reactiva acordul nuclear din 2015 continuă, Iranul declarând că a primit un răspuns din partea Statelor Unite la textul ”final” al UE de a relua acordul.

”Nimeni nu vrea să intervină aici și să se angajeze într-o poziție de amploare, în care poți fi luat prin surprindere în orice moment de un titlu referitor la Iran”, a declarat Bob Yawger, directorul pentru contracte futures în domeniul energiei la Mizuho, ​​referindu-se volumele mici de tranzacționare din timpul sesiunii.

Investitorii așteaptă, de asemenea, remarcile programate pentru vineri din partea președintelui Rezervei Federale din SUA, Jerome Powell, la Simpozionul de politică economică al Fed din Jackson Hole, Wyoming.

viewscnt
Afla mai multe despre
petrol
pret