Rafinăriile Rompetrol, Petromidia și Vega, intră în revizie pentru o lună și jumătate

Rafinăriile Rompetrol, Petromidia și Vega, intră în revizie pentru o lună și jumătate
scris 13 mar 2020

Rafinăria Petromidia Năvodari și divizia de petrochimie a Rompetrol Rafinare vor intra începând de vineri în revizie generală, a anunțat compania membră a Grupului KMG International.

Revizia este una programată, activitatea urmând fi oprită până pe 30 aprilie 2020.

Totodată, își va reduce parțial activitatea și cealaltă rafinărie a Rompetrol, Vega Ploiești , pentru o serie de lucrări de revizie, dar și pe fondul reducerii materiilor prime/semifabricate livrate de rafinăria Petromidia.

Confirmare. Carburanții s-au ieftinit, în cazul liderul pieței, OMV Petrom, chiar și cu 10 bani/l. Benzina se apropie de 4,8 lei/l CITEȘTE ȘI Confirmare. Carburanții s-au ieftinit, în cazul liderul pieței, OMV Petrom, chiar și cu 10 bani/l. Benzina se apropie de 4,8 lei/l

Compania susține că va acoperi în această perioadă cererea de produse petroliere din stocurile proprii, ori de pe piața regională.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
rompetrol
rafinare
petromidia
vega
revizie