Romgaz contractează servicii pentru a evalua starea tehnică a conductelor de gaz

Romgaz contractează servicii pentru a evalua starea tehnică a conductelor de gaz
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 ian 2024

Societatea Națională de Gaze Naturale Romgaz alocă, din sursei proprii, suma de 13,74 milioane lei, fără TVA, pentru evaluarea stării tehnice a conductelor de gaz, urmând să fie încheiat un acord-cadru în acest scop pentru o perioadă de 4 ani.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Potrivit unui anunț publicat pe Sistemul Electronic al Achizițiilor Publice (SEAP), achiziția implică încheierea unui acord-cadru, iar valoarea estimată a celui mai mare contract subsecvent este 3,436 milioane lei, relatează Agerpres.

Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 20 februarie 2024, ora 15:00.

Contractul va fi atribuit prin licitație deschisă, pe criteriul celui mai bun raport calitate - preț.

Lider al transportatorilor și fermierilor, după discuțiile cu ASF: Cerințele noastre nu sunt luate în calcul. Reacția președintelui ASF CITEȘTE ȘI Lider al transportatorilor și fermierilor, după discuțiile cu ASF: Cerințele noastre nu sunt luate în calcul. Reacția președintelui ASF

Grupul Romgaz a înregistrat în primele nouă luni ale anului 2023 un profit net de 2,168 miliarde lei, mai mic cu 3,09% comparativ cu perioada similară a anului anterior.

Romgaz a produs în primele 9 luni ale anului 2023 un volum de 3,52 miliarde mc gaze naturale, cu 172 milioane mc (-4,67%) mai puțin decât în aceeași perioadă din anul 2022. Cantitatea de gaze valorificată de Romgaz în intervalul menționat, reprezentând livrări către clienți, fără consumul CTE Iernut, a înregistrat o scădere de 4% față de 9 luni 2022.

viewscnt
Afla mai multe despre
romgaz
conducte
contract
evaluare