Scădere peste așteptări a stocurilor de petrol din SUA

Scădere peste așteptări a stocurilor de petrol din SUA
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 20 dec 2017

Cotațiile petrolului cresc astăzi, după ce datele publicate de Administrația americană pentru Informații în domeniul Energiei (EIA) au arătat o scădere peste așteptări a stocurilor din SUA.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Petrolul Brent este tranzacționat pentru 64,3 dolari/baril, în creștere cu 0,8% față de ieri. Referința americană West Texas Intermediate este în creștere cu aproape 1% față de ieri, tranzacționându-se la circa 58 de dolari pe baril.

Cultivatorii de roșii în sere primesc și anul viitor ajutor de stat. Fonduri totale de 40 milioane euro CITEȘTE ȘI Cultivatorii de roșii în sere primesc și anul viitor ajutor de stat. Fonduri totale de 40 milioane euro

Stocurile de petrol din Statele Unite au consemnat, săptămâna trecută, al 5-lea declin săptămânal consecutiv. Cea mai recentă scădere săptămânală a stocurilor a fost de 6,5 milioane de barili, în timp ce analiștii contactați de Reuters estimau o diminuare de doar 3,7 milioane de barili.

Stocurile de benzină au crescut cu 1,2 milioane de barili, însă creșterea a fost sub estimări. Totodată, cumularea stocurilor de benzină a fost semnificativ mai mică decât cea de săptămâna trecută, de 6,8 milioane de barili.

viewscnt
Afla mai multe despre
cotatii
petrol
sua
preturi
eia
stocuri