Schimbări în conducerea Nuclearelectrica

Schimbări în conducerea Nuclearelectrica
Profit.ro
Profit.ro
scris 2 feb 2022

Structura organizatorică a Nuclearelectrica prevede trei posturi de directori generali adjuncți, care sunt ocupate de personal din cadrul societății.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Astfel, funcția de director general adjunct cu Contract de Mandat se va reorganiza în funcția de director general adjunct Servicii Corporative, cu contract individual de muncă și va trece din coordonarea directă a Consiliului de Administrație în coordonarea directă a directorului general al SNN.

CONFIRMARE WPD, grup german de familie, pionier al energiei eoliene, țintește vântul din Marea Neagră românească. Prima companie care a aplicat CITEȘTE ȘI CONFIRMARE WPD, grup german de familie, pionier al energiei eoliene, țintește vântul din Marea Neagră românească. Prima companie care a aplicat

Contractul de mandat al lui Dan Laurențiu Tudor, în calitate de director general adjunct a încetat cu acordul părților. Pentru funcția de director general adjunct, ca urmare a derulării procedurii de selecție în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 cu modificările și completările ulterioare, SNN încheiase Contractul de Mandat din 11 februarie 2019, cu o durată de 4 ani, scrie Agerpres.

De asemenea, s-au înființat postul de director general adjunct Comercial și Dezvoltare și postul de director general adjunct Operațiuni, ambele cu contract individual de muncă, în coordonarea directă a directorului general al SNN.

"Cele trei posturi de director general adjunct au în vedere eficientizarea activităților și proceselor SNN prin raportare la complexitatea și durata proiectelor de investiții, diversificarea strategiei de resurse umane, procesele de achiziții și derularea efectivă a etapelor aferente proiectelor de investiții", precizează compania.

Postul de director general adjunct Servicii Corporative va fi ocupat de Laura Constantin, anterior directorul Direcției Juridice a SNN și presupune coordonarea proceselor achiziții, juridic, resurse umane, comunicare și conformitate. Postul de director general adjunct Comercial și Dezvoltare va fi ocupat de Melania Amuza, anterior Directorul Direcției de Investiții a SNN, și presupune coordonarea proceselor investiții, tranzacții energie electrică și licențe minerit, iar postul de director general adjunct Operațiuni va fi ocupat de Romeo Urjan, anterior Directorul Direcției Operațiuni, și presupune coordonarea activităților de operare, producție, evaluare independentă a securității nucleare, combustibil, securitate, sisteme de management și analiza procese.

viewscnt
Afla mai multe despre
nuclearelectrica
conducere