Șeful Nuclearelectrica, numit guvernator în Board-ul Asociației Mondiale a Operatorilor Nucleari

Șeful Nuclearelectrica, numit guvernator în Board-ul Asociației Mondiale a Operatorilor Nucleari
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 nov 2019

Directorul general al Nuclearelectrica, Cosmin Ghiță, a fost numit guvernator în Board-ul Asociației Mondiale a Operatorilor Nucleari (WANO), începând cu data de 1 ianuarie 2020, potrivit unui raport al societății, publicat pe site-ul Bursei de Valori București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare.

"Societatea Națională Nuclearelectrica SA (SNN) informează acționarii și investitorii că, începând cu data de 1 ianuarie 2020, domnul Cosmin Ghiță, directorul general al SN Nuclearelectrica SA, va ocupa și poziția de guvernator în Board-ul Guvernatorilor din cadrul Centrului World Association of Nuclear Operators (WANO - Asociația Mondială a Operatorilor Nucleari) de la Atlanta", se menționează în document, scrie Agerpres.

Situație explozivă între transportatorii de gaze din Ucraina și România. Transgaz refuză să scoată la licitație capacitatea de la Isaccea, invocând contractul istoric cu Gazprom CITEȘTE ȘI Situație explozivă între transportatorii de gaze din Ucraina și România. Transgaz refuză să scoată la licitație capacitatea de la Isaccea, invocând contractul istoric cu Gazprom

Potrivit sursei citate, o parte dintre responsabilitățile lui Cosmin Ghiță, în calitate de Guvernator al Centrului WANO de la Atlanta, va fi aceea de reprezentare a membrilor acestui centru, dar și a membrilor globali ai WANO în cadrul Board-ului global al organizației.

Board-ul WANO este responsabil în fața membrilor pentru direcțiile generale și succesul organizației. Pentru a promova angajamentul membrilor la un nivel foarte înalt, Board-ul WANO include trei membri din fiecare centru regional pe lângă președintele Board-ului, președintele executiv și directorul general. 

viewscnt
Afla mai multe despre
nuclearelectrica
cosmin ghita