Sindicat francez: Muncitorii au votat pentru oprirea producției la rafinăria Grandpuits a grupului Total

Sindicat francez: Muncitorii au votat pentru oprirea producției la rafinăria Grandpuits a grupului Total
Profit.ro
Profit.ro
scris 24 dec 2019

Membrii sindicatorului francez CGT au votat luni pentru oprirea producției la rafinăria Grandpuits a grupului Total, în cadrul protestelor legate de planul de reformă a pensiilor al guvernului, a declarat luni un oficial al sindicatului, transmite Reuters.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

”S-a luat decizia opririi producției la Grandpuits, dar cu o majoritate strânsă. Conducerea a cerut o oră de gândire”, a spus oficialul.

Angajații rafinăriei Lavera a grupului PetroIneos, cu o producție de 201.000 de barili pe zi, au oprit duminică activitatea, după un vot similar în sindicatul CGT, scrie News.ro.

Transgaz nu va mai fi singura companie care va emite facturi pe piața de echilibrare. Facturare lunară și nu trimestrială CITEȘTE ȘI Transgaz nu va mai fi singura companie care va emite facturi pe piața de echilibrare. Facturare lunară și nu trimestrială

Ministerul francez al Mediului și Energiei a anunțat luni că aprovizionarea cu carburant a benzinăriilor decurge normal, în pofida apelurilor sindicatului CGT de a opri producția rafinăriilor.

Ministerul a adăugat că toate rafinăriile franceze lucrează, în pofida grevelor.

”Toate rafinăriile din Franța continentală continuă să producă, șase din șapte rafinării efectuând livrări în mod normal”, a anunțat ministerul într-un comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
grandpuits
total