Studiu: Liderii de business susțin că tranziția la ''Net Zero CO2'' este cea mai mare provocare

Studiu: Liderii de business susțin că tranziția la ''Net Zero CO2'' este cea mai mare provocare
Profit.ro
Profit.ro
scris 28 aug 2022

Aproape trei sferturi (71%) dintre liderii de afaceri din sectoarele auto, industrial, de producție și naval consideră că gestionarea tranziției la obiectivul de reducere a emisiilor de carbon "Net Zero" va fi cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată business-ul lor, reiese dintr-un studiu de specialitate citat de Agerpres.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În același timp, conform cercetării "Latura Complexă a Sustenabilității", realizat la solicitarea Castrol, 62% dintre lucrătorii profesioniști cred că gestionarea tranziției "Net Zero" de CO2 va fi cea mai mare provocare cu care propriile afaceri s-au confruntat vreodată.

Piața globală a produselor și serviciilor dedicate animalelor de companie, estimată la 350 miliarde de dolari până în 2027 CITEȘTE ȘI Piața globală a produselor și serviciilor dedicate animalelor de companie, estimată la 350 miliarde de dolari până în 2027

Pentru aceste afaceri, cercetarea sugerează că sustenabilitatea va fi esențială pentru succesul comercial. Astfel, peste trei sferturi dintre oamenii de afaceri (76%) și 68% dintre lucrătorii profesioniști din studiu au spus că îmbunătățirea sustenabilității propriilor afaceri este cheia pentru satisfacerea nevoilor clienților.

De asemenea, șapte din zece liderii (71%) care activează în sectoarele auto, industrial, de producție și naval sunt de părere că gestionarea tranziției la obiectivul de reducere a emisiilor de carbon nete la zero va fi cea mai mare provocare cu care s-a confruntat vreodată afacerea lor.

viewscnt
Afla mai multe despre
tranzitie energetica
net zero co2
certificate co2
reducere emisii de carbon