Tăriceanu: Nu se pune niciun fel de problemă în legătură cu o posibilă schimbare la Ministerul Energiei

Tăriceanu: Nu se pune niciun fel de problemă în legătură cu o posibilă schimbare la Ministerul Energiei
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 feb 2017

Co-președintele ALDE Călin Popescu Tăriceanu a declarat, miercuri, după ședința coaliției de guvernare, liderii coaliției nu intenționează să-l schimbe din funcție pe ministrul Energiei, Toma Petcu, după ce acesta a fost internat o perioadă în spital din cauza unor probleme de sănătate, precizând că în cursul acestei zile va avea o întâlnire cu el pentru a discuta problemele legate de domeniul energetic.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

”Nu avem de ce să discutăm situația de la Ministerul Energiei. Momentan ministrul Toma Petcu este într-un tratament, a fost spitalizat, a ieșit din spital, și-a reluat atribuțiile la minister. Azi voi avea o întâlnire cu el pentru a discuta problemele legate de domeniul energetic pe care dorește să le mi le prezinte și nu se pune niciun fel de problemă în legătură cu o posibilă schimbare la Ministerul Energiei”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Ministerul Energiei a precizat oficial, pe 31 ianuarie, că ministrul Toma Petcu este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată și își va relua activitatea în scurt timp, scrie News.ro.

GALERIE FOTO Dacia Logan MCV Stepway - premiera românilor de la Geneva. Duster va avea o serie limitată CITEȘTE ȘI GALERIE FOTO Dacia Logan MCV Stepway - premiera românilor de la Geneva. Duster va avea o serie limitată

"Ministrul Energiei, Toma Petcu,  este internat într-un spital din România pentru un tratament de scurtă durată, ca atare și își va relua activitatea în scurt timp. Între timp, atribuțiile ministrului au fost delegate secretarului de stat Robert Tudorache", a precizat ministerul.

Petcu, în vârstă de 38 de ani, este copreședinte al organizației ALDE din Giurgiu și totodată vicepreședinte al ALDE la nivel național.

viewscnt
Afla mai multe despre
ministerul energiei
calin popescu tariceanu
toma petcu