Termoenergetica anunță încheierea sezonului de încălzire în Capitală

Termoenergetica anunță încheierea sezonului de încălzire în Capitală
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 apr 2023

Termoenergetica anunță încheierea sezonului de încălzire 2022 - 2023 în Capitală, precizând că de marți încep procedurile de oprire a furnizării energiei termice.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

”Compania Municipală Termoenergetica București (CMTEB) anunță, încheierea sezonului de încălzire 2022 - 2023, având în vedere îndeplinirea condițiilor legale prevăzute de articolului nr. 117 din Regulamentul pentru furnizarea și utilizarea energiei termice, modificat prin H.G. 337/2018, care precizează că „oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10 grade Celsius, între orele 20.00 – 06.00“. Astfel, începând cu data de 18 aprilie, vor fi inițiate procedurile de oprire a furnizării energiei termice pentru încălzire către consumatorii racordați la sistemul centralizat de termoficare din Municipiul București”, transmite compania.

Germania ar putea investiga furnizorii de energie din cauza prețurilor ridicate CITEȘTE ȘI Germania ar putea investiga furnizorii de energie din cauza prețurilor ridicate

Oprirea agentului termic pentru căldură va fi făcută progresiv, prin reducerea temperaturii de livrare și prin închiderea instalațiilor către consumatori, efectele fiind resimțite pe tot parcursul următoarelor 72 de ore, scrie News.ro.

Reducerea progresivă a temperaturii de livrare oferă posibilitatea de a furniza căldură pe timpul nopții, în următoarele trei zile, până la stabilizarea temperaturilor exterioare.

”În acest sens, vă comunicăm că asociațiile de proprietari care doresc închiderea vanelor din subsolul imobilelor, pot solicita în scris acest lucru, prin reprezentanții legali, la registratura instituției din strada Cavafii Vechi nr. 15, la secțiile de termoficare de sector, sau prin e-mail la adresa relatii@cmteb.ro. De la măsura opririi furnizării agentului termic pentru încălzire fac excepție obiectivele speciale – spitale, creșe, școli, grădinițe, etc. – în cazul cărora sistarea serviciilor de încălzire se va face la solicitarea scrisă a reprezentanților legali ai acestor instituții”. precizează Termoenergetica.

Clienții au la dispoziție informații prin mesajele preînregistrate la numărul de telefon 031.9442 sau alte detalii la 0800.820.002, precum și prin aplicația Termoalert.

viewscnt
Afla mai multe despre
termoenergetica
caldura