Tranzacție - AmonRa Energy cumpără compania românească D&B South Trade

Tranzacție - AmonRa Energy cumpără compania românească D&B South Trade
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 6 dec 2023
Furnizorul bulgar de echipamente fotovoltaice AmonRa Energy a cumpărat compania românească parteneră, D&B South Trade. Compania a fost redeumită AmonRa Energy România, relevă datele analizate de Profit.ro.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Compania românească a avut o cifră de afaceri de 44 de milioane de lei în perioada ianuarie-octombrie a acestui an.
Ministrul Energiei a anunțat că, până în 2032, va fi arsă huilă la termocentrala Paroșeni și aceasta nu va fi închisă până atunci CITEȘTE ȘI Ministrul Energiei a anunțat că, până în 2032, va fi arsă huilă la termocentrala Paroșeni și aceasta nu va fi închisă până atunci

"După ce am colaborat cu compania românească timp de mai mulți ani, am identificat achiziția acesteia ca fiind o bună oportunitate de a ne extinde pe această piață cheie din Balcani, având în vedere dimensiunea, fără a fi nevoie să creăm noi înșine structura companiei", a explică fondatorul și directorul general Dimitar Beleliev.

Cifra de afaceri a AmonRa Energy este în creștere și pe celelalte piețe regionale ale sale, respectiv Macedonia de Nord și Serbia, conform SeeNews 
 
În prezent, AmonRa Energy România își desfășoară activitatea din birouri închiriate și un depozit în București.
 
În primele nouă luni ale anului 2023, AmonRa Energy a generat un profit net de aproximativ 1 milion de lei, la venituri de aproximativ 50 de milioane de lei.
 
"În acest an, prețul panourilor solare a scăzut de aproximativ 2,5 ori față de 2022. Prețurile mai mici au dus la volume mai mari de echipamente fotovoltaice vândute, dar cifra noastră de afaceri a rămas aproximativ la același nivel ca anul trecut", a explicat Beleliev.
viewscnt
Afla mai multe despre
amonra energy
fotovoltaice
d&b south trade