VIDEO Prima gară din România cu panouri fotovoltaice monocristaline

VIDEO Prima gară din România cu panouri fotovoltaice monocristaline
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 sep 2023

Gara Timișoara Nord este prima din țară unde au fost instalate panouri fotovoltaice monocristaline.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Au fost montate 116 astfel de panouri, în cadrul proiectului de modernizare a principalei stații feroviare din Timișoara. Acestea vor asigura o parte din necesul de energie.

FOTO Tranzacție - 5 to go preia o minirețea de vending snacks și intră, prin francizați, în spitale, birouri, gări, aeroporturi CITEȘTE ȘI FOTO Tranzacție - 5 to go preia o minirețea de vending snacks și intră, prin francizați, în spitale, birouri, gări, aeroporturi

„În cadrul amplelor lucrări de reabilitare a Stației CF Timișoara Nord, care au inclus și montarea de panouri fotovoltaice monocristaline, va fi refăcută întrega fațadă a ansamblului de clădiri pe o suprafață de 3.451 metri pătrați, vor fi executate lucrări de reparații în interiorul tunelului pietonal, la peronul 1, se vor înlocui toate instalațiile electrice, se vor monta instalații de răcire, iar piațeta din fața gării va fi modern reamenajată și va dispune inclusiv de o fântână arteziană luminată”, a transmis CFR SA.

Proiectul de modernizare a Gării de Nord Timișoara are o valoare de 21 de milioane de lei. Banii provin din fondurile proprii ale CFR Infrastructură. Lucrările vor fi gata în august 2024.

Vezi video aici

 

viewscnt
Afla mai multe despre
gara timișoara nord
panouri fotovoltaice monocristaline