Viorel-Sorin Ciutureanu, numit director general la Oil Terminal Constanța pentru patru ani

Viorel-Sorin Ciutureanu, numit director general la Oil Terminal Constanța pentru patru ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 iun 2023

Consiliul de Administratie al Oil Terminal Constanța, operatorul terminalului petrolier de stat de la Marea Neagră, l-a numit pe Viorel-Sorin Ciutureanu în funcția de director general, pentru patru ani, până în iunie 2027. De asemenea, Adriana Frangu a fost numită în funcția de director financiar al companiei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

Ciutureanu era director general provizoriu la Oil Terminal SA, în luna mai i s-a prelungit pentru a patra oară mandatul, din iulie 2022 de când a expirat mandatul de patru ani, respectiv 2 iulie 2018-1 iulie 2022, scrie News.ro.

Serviciile online Microsoft, afectate de un atac DDoS CITEȘTE ȘI Serviciile online Microsoft, afectate de un atac DDoS

”Societatea Oil Terminal SA informeaza actionarii si partile interesate, în completarea Raportului curent nr. 320 din 05.05.2023, ca a fost finalizată procedura de selecție a directorului general si directorului financiar ai societății, în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind guvernanța corporativă a intreprinderilor publice, cu modificările și completările ulterioare. Astfel, Consiliul de Administratie al societății, întrunit în ședință in data de 19.06.2023, în baza recomandării Comitetului de Nominalizare și Remunerare, a numit directorii cu contract de mandat, pentru o perioada de 4 ani (20.06.2023 - 20.06.2027) după cum urmează: Viorel-Sorin Ciutureanu în funcția de director general, Adriana Frangu în funcția de director financiar”, arată un anunț transmis de companie Bursei de Valori București (BVB).

Societatea își desfășoară activitatea în 3 depozite, cu o capacitate totală de depozitare 1,4 milioane metri cubi.

Statul român reprezentat prin Ministerul Energiei este principalul actionar și deține 87,75% din capitalul social.

Compania are circa 950 de angajați. Compania a înregistrat un profit net de 11,6 milioane de lei în 2022 și o cifră de afaceri de 302,7 milioane lei.

Societatea Oil Terminal este listată la Bursa de Valori București și are o valoare de piață de 344,67 milioane lei.

viewscnt
Afla mai multe despre
oil terminal constanța
viorel-sorin ciutureanu