MedLife își mărește pachetele de acțiuni din companiile Genesys și Almina

MedLife își mărește pachetele de acțiuni din companiile Genesys și Almina
Profit.ro
Profit.ro
scris 22 mar 2022

MedLife a anunțat că își majorează participația de acțiuni în cadrul a două companii din grup, Genesys și Almina.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Astfel, MedLife își mărește cu 10% pachetul de acțiuni în cadrul companiei Genesys, unul dintre cei mai mari operatori privati de servicii medicale din zona de vest a României, ajungând astfel să dețină pachetul de 83%, scrie News.ro.

Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani CITEȘTE ȘI Studiu EY România: 78% dintre Directorii Financiari din România consideră că se vor implica mai mult în dezvoltarea și executarea strategiilor de business în următorii trei ani

Genesys face parte din Sistemul MedLife încă din 2011, când reprezentanții Medlife anunțau preluarea pachetului de 55%. De asemenea, MedLife anunță preluarea unui pachet de acțiuni de 10% în cadrul companiei Almina, ajungând la o cotă de participație de 90%.

În 2017, MedLife a achiziționat un pachet majoritar de 80% din Almina Trading, companie ce are în componență opt centre medicale și două laboratoare, localizate în județele Dâmbovița și Ilfov.

Pachetele suplimentare de acțiuni ale grupurilor Genesys și Almina au fost dobândite de Medlife ca urmare a unui schimb cu pachete de acțiuni proprii MedLife răscumpărate în baza programului de răscumparare de acțiuni ale societății în conformitate cu hotărârea adunării generale extraordinare a acționarilor nr. 2 din 29 septembrie 2021.

viewscnt
Afla mai multe despre
medlife
almina
genesys