Acțiunile Netflix au urcat până la maximul ultimelor 17 luni. Unul dintre cei mai pesimiști analiști s-a răzgândit

Acțiunile Netflix au urcat până la maximul ultimelor 17 luni. Unul dintre cei mai pesimiști analiști s-a răzgândit
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 6 iul 2023
Acțiunile Netflix au urcat până la un maxim al ultimelor 17 luni, după ce unul dintre cei mai pesimiști analiști s-a răzgândit în privința îndemnului de vânzare. Conducerea companiei a implementat peste așteptări strategia de combatere a schimbului de parole, ceea ce a alimentat optimismul.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast
 
Analistul Eric Sheridan de la Goldman Sachs și-a îmbunătățit ratingul pentru acțiunile Netflix la neutru, după ce în ultimele 13 luni recomanda vânzarea titlurilor companiei. De asemenea, el și-a majorat prețul țintă cu 74%, la 400 de dolari, de la 230 de dolari.
CONFIRMARE Lansarea la bursă a acțiunilor Hidroelectrica - gândită cu o ceremonie specială, la primul sediu al BVB după regimul comunist, cu Iohannis și Ciolacu CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Lansarea la bursă a acțiunilor Hidroelectrica - gândită cu o ceremonie specială, la primul sediu al BVB după regimul comunist, cu Iohannis și Ciolacu

Prețul țintă anterior estimat de analistul Goldman Sachs era cel mai mic în rândul celor 44 de analiști intervievați de FactSet. 

Pe baza unei analize a performanțelor operaționale potențiale, pe măsură ce compania pune în aplicare noile strategii, Sheridan a decis că este mai bine să nu mai recomande vânzarea până la raportarea rezultatelor Netflix pentru al doilea trimestru, care este programată pentru 19 iulie.
 
Acțiunile Netflix au crescut cu până la 2,2%, la un maxim intraday de 450,97 dolari, cel mai mare preț înregistrat intraday din 2 februarie 2022.
 
Pentru a obâine noi surse de venit, compania a făcut o serie de schimbări în ultimul timp, lansând un abonament cu reclame și luând măsuri pentru a preveni schimbul de parole. 
viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
actiuni netflix
reclame
parole netflix