Acțiunile Zoom cresc puternic după rezultate peste așteptări. Pariu pe AI

Acțiunile Zoom cresc puternic după rezultate peste așteptări. Pariu pe AI
Andra Oprescu
Andra Oprescu
scris 27 feb 2024
Acțiunile Zoom Video Communications au crescut puternic, după ce compania a depășit toate așteptările în ceea ce privește rezultatele financiare și previziunile. De asemenea, compania a autorizat o răscumpărare de acțiuni în valoare de 1,5 miliarde de dolari.
Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
 
Zoom a raportat pentru al patrulea trimestru fiscal un profit net de 298,8 milioane de dolari, sau 95 de cenți cenți pe acțiune, la venituri de 1,15 miliarde de dolari, în creștere față de 1,12 miliarde de dolari în urmă cu un an. După ajustarea pentru compensații în acțiuni și alte efecte, Zoom a raportat un profit de 1,42 dolari pe acțiune.
Franța interzice utilizarea denumirilor \'\'steak\'\', \'\'escalop\'\' sau \'\'jambon\'\' pentru produsele vegetale CITEȘTE ȘI Franța interzice utilizarea denumirilor ''steak'', ''escalop'' sau ''jambon'' pentru produsele vegetale Zoom a anunțat și previziuni mai bune decât estimările din piață, pentru trimestrul curent și pentru întregul an, pe fondul cererii tot mai mari pentru gama sa de produse cu inteligență artificială integrată. Zoom, care și-a lansat în septembrie anul trecut asistentul digital de inteligență artificială (AI) generativă,  AI Companion, a declarat că se concentrează în continuare pe implementarea acestei tehnologii în toată suita sa de produse.
 
Acțiunile au urcat cu până la 13% pre-market, temperânu-și creșterea la circa 8,5% la ora redactării acestei știri.
 
Compania de videoconferințe a fost o vedetă a pieței bursiere în timpul pandemiei, când majoritatea companiilor au folosit servicii de acest tip, dar de atunci platforma a mai pierdut din avânt.
 
Acțiunile companiei au scăzut cu 12,2% de la începutul anului până în prezent, comparativ cu creșterea de 6,3% a indicelui de referință S&P 500.

 
viewscnt
Afla mai multe despre
zoom
online meeting
rezultate zoom
zoom actiuni
zoom ai