ASF - educație financiară în tren și pe litoral

ASF - educație financiară în tren și pe litoral
Profit.ro
Profit.ro
scris 26 aug 2019

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) organizează, în perioada 30 august 2019 - 1 septembrie 2019, un eveniment de informare și educație financiară dedicat populației.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Călătoria de informare va începe alături de călătorii din trenul nr. 1681 ce pleacă la Constanța din Gara de Nord la ora 09:30. Reprezentanții ASF vor interacționa cu pasagerii, vor acorda asistență de specialitate, vor răspunde la întrebările lor și vor distribui materiale educaționale. Acțiunea se desfășoară cu sprijinul CFR Călători.

Noi nereguli pe litoral. Un bufet de pe litoral a fost închis, unui fast-food i-a fost suspendată activitatea, iar 24 de unități au fost amendate CITEȘTE ȘI Noi nereguli pe litoral. Un bufet de pe litoral a fost închis, unui fast-food i-a fost suspendată activitatea, iar 24 de unități au fost amendate

Sâmbătă și duminică (31 august-1 septembrie), cei care doresc să adreseze întrebări sau să solicite informații de la reprezentanții ASF, îi vor putea găsi pe aceștia în zona Casino Mamaia din Municipiul Constanța, unde, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța, în intervalul orar 10:00-17:00, vor avea loc discuții cu cei interesați și vor fi distribuite materiale cu caracter educațional.

Obiectivul acțiunii îl reprezintă informarea consumatorilor cu privire la asigurarea de viață și asigurarea de călătorie, asigurarea obligatorie RCA și existența sistemului de soluționare alternativă a litigiilor SAL-FIN, pus gratuit la dispoziția consumatorilor de către ASF. Prin această acțiune publică, ASF continuă seria de evenimente de interacțiune directă cu publicul, înscrisă în strategia de educație financiară.

viewscnt
Afla mai multe despre
asf
educatie financiara