ANCOM vrea să achiziționeze servicii de asigurare echipamente electronice și CASCO autovehicule

ANCOM vrea să achiziționeze servicii de asigurare echipamente electronice și CASCO autovehicule
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 ian 2016

Autoritatea Națională pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM) este dispusă să aloce un buget de până la 1,10 milioane lei (aproximativ 245.000 euro), fără TVA, în schimbul unor servicii de asigurare pentru echipamente electronice, clădiri/construcții tehnice, bunuri și CASCO autovehicule, potrivit unui anunț de participare, postat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP).

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Contractul de servicii de asigurare pentru echipamente electronice, clădiri sau construcții tehnice, bunuri și CASCO autovehicule se va derula timp de 9 luni începând de la data atribuirii, iar valoarea estimată (fără TVA) este cuprinsă în intervalul 847.500 - 1.107.500 lei. Cuantumul minim reprezintă valoarea estimată a prezentei proceduri, în funcție de care se vor elabora și evalua ofertele, iar valoarea maximă reprezintă valoarea estimată ce conține și valoarea cumulată a posibilelor suplimentări.

Conform anunțului, ANCOM are dreptul ca, în conformitate cu prevederile legale, prin procedura de negociere fără publicarea prealabilă a unui anunț de participare, să achiziționeze servicii de asigurare similare noi de la operatorul economic a cărui ofertă va fi declarată câștigătoare în cadrul prezentei proceduri, iar valoarea estimată a acestor suplimentări să fie de 260.000 lei.

Finanțarea și plata contractului sunt realizate din veniturile proprii ale Autorității. Procedura de selecție aleasă este licitație deschisă, iar criteriul de atribuire va fi prețul cel mai scăzut.

ANCOM vrea să cumpere Palatul Telefoanelor cu 70 mil. lei pentru a-l utiliza ca sediu central CITEȘTE ȘI ANCOM vrea să cumpere Palatul Telefoanelor cu 70 mil. lei pentru a-l utiliza ca sediu central

Potrivit anunțului publicat în SEAP, termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este de 18 februarie, ora 16,00, cel pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare tot 18 februarie, ora 17:00. Deschiderea ofertelor va avea loc la sediul ANCOM, în data de 19 februarie, la ora 10,00.

În ceea ce privește utilizarea căilor de atac, condițiile vizează depunerea de contestației în termen de 10 zile începând cu ziua următoare luării la cunoștință a actului considerat nelegal. Pe de altă parte, este obligatorie depunerea garanției de bună conduită.

Sursa: Agerpres

viewscnt
Afla mai multe despre
ancom
casco
asigurare echipamente