Conducerea SAPE și-a asigurat răspundere civilă profesională pentru 15 milioane de euro. Cine este intermediarul polițelor

Conducerea SAPE și-a asigurat răspundere civilă profesională pentru 15 milioane de euro. Cine este intermediarul polițelor
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 12 ian 2024

FAST Brokers va intermedia polițele de asigurare de răspundere civilă profesională pentru membrii Consiliului de Supraveghere și ai Directoratului Societății de Administrare a Participațiilor în Energie (SAPE). Atribuirea celor două polițe, care vor acoperi 8 persoane, s-a realizat pentru suma de 911.147 lei, de la un estimat de un milion de lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

La procedură s-a înscris și Campion Broker de Asigurare.

Limita de răspundere pentru cei 8 membri ai conducerii SAPE a fost stabilită la 15 milioane de euro.

Detalii despre componența Consiliului de Supraveghere și ai Directoratului SAPE AICI și AICI.

INFOGRAFICE Pilonul II de pensii private, randament record. Românii au peste 25 de miliarde de euro în conturile personale CITEȘTE ȘI INFOGRAFICE Pilonul II de pensii private, randament record. Românii au peste 25 de miliarde de euro în conturile personale

În Consiliul de Supraveghere al companiei este prezent și Alexandru Petrescu, noul președinte al Autorității de Supraveghere Financiară (ASF), care și-a început mandatul în decembrie 2023.

SAPE are ca activitate principală administrarea participațiilor minoritare pe care statul român le deține în unele societăți din domeniul energiei electrice. Detalii despre participații AICI.

A început calvarul antreprenorilor la e-Factura: diverse erori atât la emitere, cât și la descărcare. Facturi care apar de mai multe ori, chiar erori la logarea în SPV CITEȘTE ȘI A început calvarul antreprenorilor la e-Factura: diverse erori atât la emitere, cât și la descărcare. Facturi care apar de mai multe ori, chiar erori la logarea în SPV

FAST Brokers a fost înființat în 2002, are un capital social de 200.000 lei și îi are ca acționari pe Liliana și Iulian Valentin Gheorghiu, potrivit termene.ro.

În 2022, brokerul a consemnat un avans al veniturilor de activitatea de brokeraj, de la 3,4 milioane de lei la 4,16 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor Publice. Profitul net a urcat 2,05 milioane de lei, de la 1,91 milioane de lei în 2021. FAST Brokers a încheiat anul 2022 pe locul 75 și o cotă de 0,19%.

În august 2023, brokerul a câștigat o licitație pentru Armata, polița depășind 20 milioane de lei pentru trei ani. Detalii AICI. De asemenea, în decembrie 2023 Profit.ro a anunțat că brokerul a câștigat o licitație de peste 64 milioane de lei. Detalii AICI.

viewscnt
Afla mai multe despre
sape
energie
polite
raspundere civila
fast brokers