Armata a cumpărat asigurări de viață destinate militarilor. Polița depășește 20 milioane de lei

Armata a cumpărat asigurări de viață destinate militarilor. Polița depășește 20 milioane de lei
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 17 aug 2023

FAST Brokers va intermedia, în urma câștigării unei licitații, polițele de viață destinate militarilor români aflați în misiuni de luptă pentru următorii trei ani. Ministerul Apărării Naționale, prin UM 01020 Dej (județul Cluj), va achita o primă de asigurare 20,637 miloane de lei, cifra fiind identică cu bugetul estimat al procedurii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie. Parteneri: Garanti BBVA, Gomag.

Brokerul a fost singurul ofertant în cadrul licitației.

Polițele vor fi valabile atât pe teritoriul național, cât și în orice alt stat din lume, potrivit caietului de sarcini.

Locațiile estimate unde poate fi dislocat/redislocat personalul asigurat sunt teatrele de operații din Afganistan, Kosovo, Bosnia și Herțegovina, Irak etc. De asemenea, personalul mai poate să fie dislocat/redislocat în țări precum Congo, Sudan, Coasta de Fildeș, Liban, Nigeria, Nepal, Georgia, Pakistan, Liberia, Djibouti, Ucraina, SUA, Marea Britanie, Ungaria, Mali, Sudanul de Sud, Republica Centrafricană etc.

ASF a aprobat reducerea capitalului social al Asirom pentru acoperirea pierderilor CITEȘTE ȘI ASF a aprobat reducerea capitalului social al Asirom pentru acoperirea pierderilor

Suma asigurată pentru riscul de deces este de cel puțin 80.000 de euro, potrivit datelor din caietul de sarcini. În cazul riscului de invaliditate de gradul I și II, polița de asigurare va fi de minimum 60.000 de euro, iar pentru invaliditate de gradul III, de cel puțin 40.000 euro.

Totodată, limita de răspundere va fi de 60.000 de euro pentru riscul de îmbolnăvire, pe timpul și din cauza acțiunilor de luptă, care au ca rezultat mutilări sau defecte fizice ireversibile ori vătămări corporale/afecțiuni ce pot fi stabilite în mod obiectiv.

Dividende de 125 milioane de lei pentru acționarii RCS&RDS. Banii vor fi virați până la finele anului CITEȘTE ȘI Dividende de 125 milioane de lei pentru acționarii RCS&RDS. Banii vor fi virați până la finele anului

Asigurătorul va acoperi cheltuielile cu repatrierea în cuantum de până la 14.000 euro, dacă se face dovada acestor cheltuieli, cele pentru spitalizare și tratament ambulatoriu - 60 euro/zi (dar nu mai mult de 90 zile și mai puțin de trei zile) și cele pentru medicamente și tratament în sumă de până la 6.000 euro.

FAST Brokers a fost înființat în 2002, are un capital social de 200.000 lei și îi are ca acționari pe Liliana și Iulian Valentin Gheorghiu, potrivit termene.ro.

În 2022, brokerul a consemnat un avans al veniturilor de activitatea de brokeraj, de la 3,4 milioane de lei la 4,16 milioane de lei, potrivit datelor de la Ministerul Finanțelor Publice. Profitul net a urcat 2,05 milioane de lei, de la 1,91 milioane de lei în 2021.

FAST Brokers a încheiat anul 2022 pe locul 75 și o cotă de 0,19%.

viewscnt
Afla mai multe despre
mapn
viața
fast broker
licitatie
contract