Eurolife ERB Asigurări își extinde portofoliul cu o asigurare de sănătate dedicată companiilor

Eurolife ERB Asigurări își extinde portofoliul cu o asigurare de sănătate dedicată companiilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2018

Eurolife ERB Asigurări România a anunțat miercuri că lansează Health Protect, o asigurare de sănătate dedicată companiilor care vor să le ofere angajaților beneficii extra-salariale pe termen lung.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Asigurații pot avea acces la servicii medicale în limita a 100.000 de lei pe an. Produsul completează astfel portofoliul Eurolife, propunându-le angajatorilor din România o asigurare pentru un pachet atașat ofertei salariale, scrie News.ro.

”În baza acestuia, asigurații au acces la consultații, sfaturi medicale de specialitate, proceduri de diagnosticare, intervenții chirurgicale sau spitalizare în limita a 100 000 lei pe an de asigurare, având astfel confortul protecției financiare asigurată de poliță”, se arată în comunicat.

ING a soluționat în Olanda un dosar de spălare de bani pentru 775 milioane de euro CITEȘTE ȘI ING a soluționat în Olanda un dosar de spălare de bani pentru 775 milioane de euro

La nivelul unei companii, starea de bine a angajaților este unul dintre barometrele stării de bine ale afacerii în sine, consideră directorul general al Eurolife ERB Asigurări, Anita Nițulescu.

”Este valabil atât în cazul corporațiilor, cât mai ales în business-urile antreprenoriale, care de cele mai multe ori fac performanță cu o echipă restrânsă. Pentru a le înlesni companiilor și angajaților deopotrivă să trateze fiecare provocare în cea mai bună formă, am creat asigurarea de sănătate Health Protect. Eurolife răspunde astfel unei nevoi existente și în continuă creștere, propunând o soluție completă pentru asigurarea stării de bine a angajaților”, a declarat Anita Nițulescu.

Ea consideră că, pe termen mediu și lung, segmentul asigurărilor de sănătate are un mare potențial, pe fondul unei nevoi a pieței încă neacoperită. Noul produs de sănătate va fi distribuit prin intermediul brokerilor de asigurări cu care Eurolife ERB Asigurări a încheiat parteneriate și va fi disponibil companiilor cu peste cinci angajați.

Persoanele care beneficiază de acoperirea poliței pot accesa serviciile medicale de spitalizare (disponibile în cadrul pachetului de bază al asigurării), în limita a 100 000 lei pe an de asigurare, la care se pot adăuga opțional servicii de diagnosticare și prevenție, disponibile în cadrul pachetului ambulatoriu.

Asigurarea Eurolife Health Protect este dezvoltată în parteneriat cu două companii importante prezente pe piața serviciilor medicale din România, MedNet și Sanador.

Astfel, serviciile de spitalizare pot fi accesate în rețeaua MedNet, membră a Munich Re, care asigură asistență în partea de call center, evaluarea evenimentelor asigurate, gestionarea rețelei de spitale.

Totodată, prin intermediul Sanador - care deține Spitalul Clinic Sanador, clinici, laboratoare și radiologie imagistică medical – clienții pot avea acces la serviciile medicale în regim ambulatoriu.

viewscnt
Afla mai multe despre
eurolife erb
asigurari