EXCLUSIV Safety Broker, cel mai mare jucător independent de profil, lansează o rețea de cafenele în spații ale partenerilor, pentru a ridica volumul primelor intermediate. "Business-ul din Corbeanca s-a dublat de când am deschis cafenelele!"

EXCLUSIV Safety Broker, cel mai mare jucător independent de profil, lansează o rețea de cafenele în spații ale partenerilor, pentru a ridica volumul primelor intermediate. "Business-ul din Corbeanca s-a dublat de când am deschis cafenelele!"
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 13 ian 2021

Safety Broker, cel mai mare jucător independent de profil, vrea să-și sporească volumul primelor intermediate prin deschiderea unei rețele de cafenele, Safety Coffee, în locații ale partenerilor companiei. Primele două cafenele au fost deja deschise, recent, în localitatea Corbeanca, plus una în Capitală, iar rezultatele sunt foarte încurajatoare. "În Corbeanca, după deschiderea cafenelelor, volumul primelor intermediate s-a dublat", spune pentru Profit.ro șeful și fondatorul Safety Broker, Viorel Vasile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

El apreciază că rețeaua poate ajunge în acest an la 20-30 de cafenele. Ideea este că existența unei cafenele permite ca discuțiile legate de ofertele de asigurare să fie derulate într-un cadru și mai relaxat, iar clientul sau potențialul client pleacă cu o impresie plăcută.

Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online CITEȘTE ȘI Ce este un Marketplace și cum poți să vinzi online

"Safety Brokeri are circa 150 de parteneri în țară. O cafenea are nevoie de un vad bun și, cel mai probabil, circa 20-30 parteneri se găsesc în această situație. Prin această inițiativă, vreau ca Safety Broker să se diferențieze de alți jucători de profil. În același timp, dăm partenerilor noștri un nou business. Retailul înseamnă proximitate, înseamnă interacțiune directă cu oamenii, înseamnă discuții care în final pot aduce și business", a explicat Vasile.

EXCLUSIV Safety Broker, cel mai mare jucător independent de profil, lansează o rețea de cafenele în spații ale partenerilor, pentru a ridica volumul primelor intermediate.

Bugetul total pentru deschiderea unei cafenele a fost calculat la 16.000 euro.

RETROSPECTIVĂ Asigurările în 2020: mai multe subscrieri, mai mult digital, mai multe amenzi, plus tranzacții și un faliment CITEȘTE ȘI RETROSPECTIVĂ Asigurările în 2020: mai multe subscrieri, mai mult digital, mai multe amenzi, plus tranzacții și un faliment

Safety Broker și-a început activitatea în 2005 și este controlat de Safety Credit SRL (administrată și controlată integral de Viorel Vasile), cu o cotă de 85% și de Robert Niță - 15%, potrivit termene.ro.

Datele Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) arată că, la finele lunii septembrie 2020, Safety Broker deținea o cotă de 7,4% din piața de profil.

În 2019, compania a intermediat prime de asigurare în sumă de 112 milioane euro, cu 10% mai mult decât în 2018.

Din totalul subscrierilor realizate anul trecut, cele mai mari creșteri le-au avut asigurările de garanții și CAR - 53%, asigurările de sănatate - 40%, bunuri și proprietăți - 17,2% și CASCO - 12,6%.

viewscnt
Afla mai multe despre
safety broker
prime
intermedieri