Generali România își întărește echipa de top management

Generali România își întărește echipa de top management
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 oct 2021

Ileana Damian a preluat poziția de Chief Operations Officer în cadrul Generali România, alăturând-se totodată Directoratului companiei. Ileana Damian este un specialist cu o experiență de 16 ani în Generali România și, în noul rol, va coordona activitățile IT, back-office, achiziții și facility management.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Ileana Damian este absolventă a Facultății de Economie Generală din cadrul Academiei de Studii Economice din București și s-a alăturat echipei Generali în 2005.

JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase CITEȘTE ȘI JD Agro Cocora continuǎ seria de proiecte de expansiune ambițioase

Astfel, echipa de top-management a Generali România este formată din:

- Adrian Marin – Chief Executive Officer si Președinte Directorat
- Bogdan Bichineț – Chief Financial Officer și Membru Directorat
- Daniela Pene – Chief Commercial Officer și Membru Directorat
- Aleš Tausche – Chief Insurance Officer și Membru Directorat
- Ileana Damian – Chief Operations Officer și Membru Directorat

Generali România este unul dintre primii 10 asigurători locali conform volumului total de prime brute subscrise în anul 2020 și face parte din grupul italian Generali. La 190 de ani de la înființarea sa, în 1831, Grupul Generali este unul dintre cei mai mari asigurători din lume și activează în 50 de țări.

Cu peste 72.000 de angajați și aproape 66 de milioane de clienți, Grupul ocupă o poziție de lider pe piețele vest-europene și un loc tot mai important pe piețele din Europa Centrala și de Est și din Asia.

viewscnt
Afla mai multe despre
ileana damian
generali românia