Metropolitan Life - creștere de 14,4% a primelor brute subscrise în 2020

Metropolitan Life - creștere de 14,4% a primelor brute subscrise în 2020

Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life

Profit.ro
Profit.ro
scris 25 mar 2021

Metropolitan Life anunță o creștere de 14,4% a primelor brute subscrise pe 2020, comparativ cu anul 2019, ocupând locul 2 în clasamentul celor mai mari companii de asigurări de viață din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

În anul 2020, Metropolitan Life a înregistrat prime brute subscrise în valoare de 415.393.485 lei, comparativ cu aceeași perioadă din 2019, când valoarea primelor brute subscrise s-a ridicat la 363.130.998 lei.

VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT TV - Să ajutăm business-ul. Bodea, Adrem: România are ocazia unică în 100 de ani de a-și moderniza infrastructura critică energetică. Principalele piedici

„Acest context ne-a adus multe provocări care ne-au motivat să evoluăm și să continuăm să construim un business puternic”, declară Carmina Dragomir, CEO Metropolitan Life.

În ceea ce privește indemnizațiile plătite în 2020 acestea au avut o valoare de 116.263.917 lei, cu 16,6% mai mult față de aceeași perioadă din 2019, când s-au ridicat la 99.718.138 lei.

Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane CITEȘTE ȘI Modalitatea prin care antreprenorii români își pot promova produsele către sute de mii de persoane

Metropolitan Life este parte a MetLife, Inc., una dintre cele mai mari companii de asigurări de viață din lume, și sucursala a companiei irlandeze Metlife Europe d.a.c..

Înființată în 1868, MetLife oferă, la nivel global, asigurări de viață, planuri de pensii, beneficii pentru angajați și servicii de administrare a activelor. Cu aproximativ 100 de milioane de clienți, MetLife are operațiuni deschise în aproape 50 de țări și deține poziții de conducere în piețe din Japonia, America Latină, Asia, Europa și Orientul Mijlociu.

Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi CITEȘTE ȘI Virtual Private Server (VPS) – soluția de la Vodafone care vă permite să configurați mașinile virtuale în funcție de propriile nevoi

În România, Metropolitan Life are peste 21 ani de activitate pe piața de asigurări de viață. 2,5 milioane de clienți beneficiază de asigurări de viață și pensii private obligatorii oferite de Metropolitan Life la nivel local.

viewscnt
Afla mai multe despre
metropolitan life
asigurari