Nou director al ariei de risc a NN Asigurări de Viață, fost la UNIQA Asigurări de Viață sau Metropolitan Life

Nou director al ariei de risc a NN Asigurări de Viață, fost la UNIQA Asigurări de Viață sau Metropolitan Life

Sigla NN Asigurari

Profit.ro
Profit.ro
scris 8 feb 2019

NN Asigurări de Viață anunță numirea Dorinei Coșbuc ca membru al echipei de management, în poziția de director al ariei de risc, mandatul fiind în curs de autorizare de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Noul director are o experiență de 14 ani în industria asigurărilor, acumulată în companii precum UNIQA Asigurări de Viață sau Metropolitan Life. Ea o succede pe Ana Tripșa, care își continuă cariera pe plan internațional în cadrul NN Group, în poziția de director al ariei de risc (Chief Risk Officer) al companiei de reasigurare NN Re, cu sediul în Haga.

BNR a menținut dobânda cheie la 2,5%. Un sondaj Bloomberg anticipează păstrarea nivelului încă cinci ședințe, pe fondul unei \ CITEȘTE ȘI BNR a menținut dobânda cheie la 2,5%. Un sondaj Bloomberg anticipează păstrarea nivelului încă cinci ședințe, pe fondul unei "paralizii" provocate de noua taxă pe activele bancare

Dorina Coșbuc a absolvit Facultatea de Contabilitate și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice București și un master în Audit și Consultanță în cadrul aceleiași instituții. De asemenea, este membru al Corpului Experților Contabili și Contabililor Autorizați din România (CECCAR) și al ACCA.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
nn asigurari de viata
dorina cosbuc