PAID România se mută în America House

PAID România se mută în America House
Profit.ro
Profit.ro
scris 19 feb 2020

PAID România, societatea care emite polițe de asigurare obligatorie a locuinței, și-a mutat birourile în clădirea America House, aflată în zona Piața Victoriei, București.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

PAID ocupă 602 metri pătrați la etajul 3 al aripii de est, conform tranzacției asistate de BNP Paribas Real Estate Romania.

EXCLUSIV ASF amendează a treia oară Euroins pentru că ar fi întârziat plata despăgubirilor auto și trimite ca administrator temporar Fondul de Garantare a Asiguraților. Una dintre cele mai mari amenzi din istoria ASF CITEȘTE ȘI EXCLUSIV ASF amendează a treia oară Euroins pentru că ar fi întârziat plata despăgubirilor auto și trimite ca administrator temporar Fondul de Garantare a Asiguraților. Una dintre cele mai mari amenzi din istoria ASF

Acționariatul PAID este format din 12 companii de asigurare, autorizate să subscrie riscuri de catastrofe naturale. Cei mai mari acționari ai asigurătorului sunt Astra (în faliment), Groupama și Gothaer România, fiecare cu o cotă de 15% în capitalul social. Generali România are o participație de 11%, iar ABC Asigurări, Carpatica Asig (în faliment), Certasig, City Insurance, Credit Europe Asigurări, Euroins, Grawe România și UNIQA România dețin câte 5,5% din acțiunile companiei.

Clădirea America House este deținută din 2019 de către Morgan Stanley, una dintre cele mai mari și importante bănci de investiții din lume, care a preluat activele imobiliare din România ale fondului de investiții AEW Europe, tranzacție anunțată în premieră de Profit.ro.

America House a fost cumpărată de AEW în toamna anului 2007 de la Globe Trade Centre (GTC) la un preț de 120,3 milioane euro și un randament investițional de sub 6%, nedepășit până astăzi. America House are o suprafață închiriabilă de 27.500 metri pătrați și printre chiriași companiile Mastercard, Cisco și Ambasada Japoniei.

viewscnt
Afla mai multe despre
paid romania
america house