ULTIMA ORĂ Procurorii ridică documente de la City Insurance

ULTIMA ORĂ Procurorii ridică documente de la City Insurance

Sursa foto: Inquam Photos / Octav Ganea

scris 23 sep 2021

Procurorii de la Parchetul General ridică joi documente de la sediul companiei City Insurance, în cadrul unui dosar penal deschis ca urmare a unei plângeri depuse de Autoritatea de Supraveghere Financiară.

Reprezentanții Parchetului General au susținut că nu este vorba de percheziții, însă sunt ridicate documente de la compania de asigurări, scrie Agerpres.

Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit CITEȘTE ȘI Back to School 2021: ce au făcut școlile diferit

Un alt dosar penal cu privire la compania de asigurări de află în lucru și la DIICOT, pentru săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, bancrută frauduloasă, delapidare, fals informatic și uz de fals. Acest dosar a fost deschis în urmă cu câteva luni, ca urmare a unei sesizări depuse de City Insurance și care ar viza mai mulți foști și actuali angajați ai companiei.

Pe 17 septembrie, ASF a decis retragerea autorizației de funcționare a Societății Asigurare-Reasigurare City Insurance și solicită deschiderea procedurii falimentului împotriva societății.

Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus CITEȘTE ȘI Un nou studiu IRES identifică factorii-cheie pentru trecerea consumatorilor români de la fumat la produse cu risc redus

În perioada 2014 - 2021, ASF a impus societății City Insurance SA, dar și conducerii societății mai multe sancțiuni, respectiv amenzi în valoare totală de 18.736.666 lei și a emis o decizie de majorare de capital de solvabilitate aplicată societății de 16.500.000 de euro

viewscnt
Afla mai multe despre
city insurance
procurori