Agrinvest Credit IFN a dublat un împrumut de la UniCredit România

Agrinvest Credit IFN a dublat un împrumut de la UniCredit România
Adrian Dumitrache
Adrian Dumitrache
scris 7 iul 2023

Agrinvest Credit IFN a dublat, de la 7,2 milioane de lei la 15 milioane de lei, un credit de la UniCredit România contractat în luna mai 2021. Anterior, compania a suplimentat cu 10 milioane, la 20 milioane de lei, o facilitate de credit de la BRD Groupe Societe Generale.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente
27 mai - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene
6 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, CEC Bank, Sphera, Teraplast

În primăvara lui 2021, compania a împrumutat 10 milioane de lei de la ING Bank, plus 5 milioane de lei de la Banca Transilvania, în iunie 2022.

O nouă bancă de stat în România CITEȘTE ȘI O nouă bancă de stat în România

Compania, parte din grupul buzoian Agrinvest, este prezentă pe piața locală din anul 2020 și finanțează companiile mici și mijlocii din sectorul agricol românesc, acordând până în acest moment facilități de credit care depășesc 130 milioane de lei.

Acționarii Agrinvest Credit IFN sunt Agrinvest SRL - 99% și Hamzeh Ali - 1%.

În 2022, profitul net al companiei a atins 12 milioane de lei la venituri totale de 20,87 milioane de lei.

Agrinvest Credit IFN SA, companie cu capital 100% românesc, face parte din grupul Agrinvest, care are afaceri anuale de peste 380 milioane de lei, și furnizează un sistem de produse și servicii, plecând de la exploatarea terenurilor agricole, cu o suprafață de peste 6.500 hectare și capacități de depozitare de peste 250.000 tone, consultanță tehnică, până la distribuția de inputuri pentru agricultura convențională și cea biologică (sămânță, pesticide, îngrășăminte și motorină), finanțarea afacerilor și achiziția cerealelor și oleaginoaselor.

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit
credit
agrinvest credit ifn