Banca Românească s-a înțeles cu Fiscul și va acorda mai rapid credite de consum

Banca Românească s-a înțeles cu Fiscul și va acorda mai rapid credite de consum
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 8 oct 2015

Creditul cu buletinul pare a-și regăsi locul în România. Banca Românească devine a patra instituție bancară care încheie un acord cu Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) pentru a accesa datele clienților doritori de credite și va putea acorda rapid împrumuturile.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Colaborarea cu ANAF simplifică procesul de creditare și reduce birocrația, arată reprezentanții băncii, într-un comunicat de presă.

Salariații nu mai trebuie să aducă adeverință de venit, iar pensionarii n-au nevoie de cuponul de pensie. Banca va obține datele din aceste documente, cu acordul clienților, direct de la ANAF.

Dacă îndeplinesc condițiile de eligibilitate, adică dacă au venituri suficiente, clienții vor putea obține creditul în aceeași zi, spune Dan Grigoriu, director al Diviziei Produse și Segmente Retail la Banca Românească, instituție deținută de National Bank of Greece.

Clienții Băncii Românești pot lua credite de nevoi personale fără ipotecă, în valoare de minimum 1.000 de lei și maximum 80.000 de lei, pe o perioadă de până la 5 ani cu o dobândă de 8,92%, se arată în comunicat.

Înaintea grecilor de la Banca Românească au mai semnat acorduri cu ANAF și polonezii de la Idea Bank, austriecii de la Raiffeisen Bank și olandezii de la ING Bank.

viewscnt
Afla mai multe despre
banca romaneasca
acord anaf banci
credite de consum
credite de nevoi personale