BCR donează 2,5 milioane de lei în sănătate și educație pentru susținerea luptei împotriva coronavirusului

BCR donează 2,5 milioane de lei în sănătate și educație pentru susținerea luptei împotriva coronavirusului
scris 26 mar 2020

Banca Comercială Română mobilizează 2,5 milioane de lei pentru lupta împotriva pandemiei COVID-19. Banii sunt deja direcționați către spitalele locale, comunitățile și ONG-urile implicate în procurarea și colectarea materialelor sanitare, sprijinul persoanelor vulnerabile – în speciale cele în vârstă și fără ajutor – în educația privind prevenția și protejarea oamenilor, dar și către eforturile de a asigura învățământ de la distanță.

“Printre inițiativele la care contribuim în mod direct și concret se numără susținerea fondului de urgență pentru spitale deschis de organizația Salvați Copiii. Suplimentar, colegii noștri din toată țara sunt în contact permanent cu unitățile medicale locale și le-am pus la dispoziție un fond din care le pot oferi suport financiar. Vrem să ajutăm repede și exact acolo unde este nevoia cea mai mare”, spune Sergiu Manea CEO BCR.

BCR a extins și susținerea acordată prin Acceleratorul BCR-InnovX, firmelor și antreprenorilor care propun soluții inovatoare în tehnologie pentru provocările din sănătate și economie induse de Covid-19.

ULTIMA ORĂ Ministrul Sănătății a demisionat CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Ministrul Sănătății a demisionat

Președintele băncii face apel către toată comunitatea de business, greu încercată zilele acestea, pentru a-și oferi sprijinul, în eforturile de combatere a pandemiei. “Dincolo de cifre și orice fel de prognoze, avem datoria acum, mai mult decât oricând, să ne gândim cum putem contribui la binele societății – chiar și prin gesturi mici, idei și soluții pentru comunitate”, a declarat Sergiu Manea CEO BCR.

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
donatie
coronavirus