BCR transformă 28 de sucursale în unități de tip cashless, cu operațiuni în regim electronic, fără casierii

BCR transformă 28 de sucursale în unități de tip cashless, cu operațiuni în regim electronic, fără casierii
Profit.ro
Profit.ro
scris 4 ian 2018

Banca Comercială Română (BCR) transformă 28 de sucursale din întreaga țară în unități de tip cashless, care vor derula operațiuni în regim electronic, fără casierii.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Rețeaua BCR va dispune, astfel, de 41 de sucursale cashless, iar numărul acestora va crește până la 125 pe parcursul anului 2018. Totodată, BCR va deschide, în acest an, șapte sucursale noi de tip Centru de Dialog Financiar, iar alte 58 vor fi modernizate, în baza unei investiții totale de peste 50 de milioane de euro în următorii doi ani.

BCR, membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România. BCR are 22 de centre de afaceri și 18 birouri mobile dedicate companiilor și 513 unități retail localizate în majoritatea orașelor din întreaga tara cu peste 10.000 de locuitori.

EXCLUSIV Andrei Dudoiu, director general adjunct al Băncii Transilvania, pleacă din bancă după 15 ani pentru proiecte personale CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Andrei Dudoiu, director general adjunct al Băncii Transilvania, pleacă din bancă după 15 ani pentru proiecte personale

Banca are o rețea de peste 2.000 de bancomate și 15.200 de terminale pentru plată cu cardul la comercianți.

 

viewscnt
Afla mai multe despre
bcr
ghisee