George, platforma digitală lansată de Erste în 2015, a atins pragul de 1 milion de utilizatori. Serviciul se extinde în Cehia, Slovacia și România

George, platforma digitală lansată de Erste în 2015, a atins pragul de 1 milion de utilizatori. Serviciul se extinde în Cehia, Slovacia și România

Foto: Erste Bank

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 14 iun 2017

George, platforma digitală prin care clienții Erste Group Bank își pot gestiona online situația financiară, a atins pragul de 1 milion de utilizatori la doi ani de la introducerea serviciului în Austria. În 2017, George va fi lansat pe piețele din Cehia și Slovacia, iar de anul viitor va fi disponibil și pentru clienții din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară. Parteneri: 123 Credit, ARB, BCR, BRD, CEC Bank, PAID, UNSAR, XTB
25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Lansările din Republica Cehă, Slovacia și România vor crește numărul utilizatorilor la 11 milioane, spune proprietarul BCR într-un comunicat.

Președintele executiv al BCR, Sergiu Manea, a declarat recent pentru Profit.ro că George va fi disponibil din acest an pentru angajații băncii, iar anul viitor, în primul sau al doilea trimestru, va fi implementat pentru public.

INTERVIU Sergiu Manea, BCR: Reconsiderăm strategia pentru clienți, inclusiv recuperarea creditelor neperformante CITEȘTE ȘI INTERVIU Sergiu Manea, BCR: Reconsiderăm strategia pentru clienți, inclusiv recuperarea creditelor neperformante

“E un exercițiu extraordinar, "George" arată mai bine ca Amazon, eu știu aceasta pentru că sunt client, dar idea este ca în momentul în care o aduc aici să știu ce utilitate îți aduc ție, clientului, în afară că o să zici wow, e așa de cool?”, a spus Manea.

Potrivit Erste, platforma digitală, care integrează funcții precum achiziția de credite de consum online, smart search și avataruri și fundaluri personalizate, va oferi produse și plug-in-uri specifice pentru fiecare țară în parte.

Până în 2020, George va fi disponibil pentru toți cei peste 16 milioane de clienți Erste din șapte piețe unde activează grupul.

“George va fi interfața digitală standard a Erste Group în regiunea Europei Centrale și de Est într-un interval de trei ani”, a subliniat Peter Bosek, directorul de retail al grupului bancar austriac.

Erste analizează și o eventuală colaborare cu alte bănci privind serviciile oferite de George, se arată în comunicat.

viewscnt
Afla mai multe despre
george
erste group bank
bcr
platforma digitala
utilizatori
extindere