Grupul UniCredit intenționează să investească în continuare în hub-ul local de servicii tehnologice integrate

Grupul UniCredit intenționează să investească în continuare în hub-ul local de servicii tehnologice integrate
Profit.ro
Profit.ro
scris 18 mai 2016

Grupul italian UniCredit are planuri să dezvolte și mai mult centrul din România de furnizare de servicii tehnologice, imobiliare, de securitate și achiziții, astfel încât să sporească personalul cu încă 20% în următorii doi ani, de la 1.500 de angajați în prezent, având în vedere că a devenit al treilea hub ca mărime al grupului, după cele din Italia și Germania.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Maratonul de Educație Financiară

“Sucursala, care s-a dezvoltat în mod constant în ultimii 10 ani, va continua să crească din punct de vedere al resurselor umane cu încă 20% în următorii doi ani, ceea ce este o dovadă în plus a rolului nostru asumat de angajator activ în România”, a declarat miercuri șeful UniCredit Business Integrated Solutions (UBIS), Paolo Cederle, scrie News.ro.

Divizia activează pe plan local din anul 2005, având operațiuni în București și Iași.

Compania va reloca 600 de angajați din cei 1.500 într-un nou sediu de birouri în Iași, în complexul Palas, dispunând de o suprafață de 7.000 de metri pătrați.

“Centrul de competențe UniCredit Business Integrated Solutions este astăzi un punct de referință pentru băncile din divizia ECE (Europa Centrală și de Est - n.r.), oferind suport în crearea unei experiențe digitale a consumatorului, care se bazează pe internet banking, mobile, multichannel, CRM și Big data”, a declarat șeful Diviziei ECE a UniCredit, Carlo Vivaldi.

El a subliniat că, prin funcționalitatea îmbunătățită a centrului, noul sediu va întări și mai mult prezența UniCredit în România.

Hub-ul local al grupului italian a ajuns să ocupe poziția a treia ca mărime dintre cele 11 țări unde operează UBIS, după Italia și Germania.

McDonald’s România a obținut anul trecut un profit de aproape 45 de milioane de lei, de trei ori mai mare decât în 2014 CITEȘTE ȘI McDonald’s România a obținut anul trecut un profit de aproape 45 de milioane de lei, de trei ori mai mare decât în 2014

De altfel, Vivaldi a declarat săptămâna trecută la Londra că România este o țară cu o capacitate mare de inovare, iar investițiile UniCredit în zona digitală reprezintă un pilon important în strategia grupului.

Referindu-se la hub-ul de competențe digitale local, care deservește zona Europa Centrală și de Est și, parțial, întregul grup, el a indicat că este “extrem de important” pentru UniCredit să continue să investească în acest centru.

UniCredit Business Integrated Solutions, compania globală de servicii a grupului, destinată furnizării de servicii în domeniile IT&C, back office, middle office, servicii imobiliare, de securitate și achiziții, are circa 10.600 de angajați și derulează operațiuni în Austria, Germania, Italia, Polonia, Marea Britanie, Cehia, România, Slovacia, Ungaria, precum și în New York și Singapore.

Profit.ro organizează, în 23-24 mai, la Hotel Sheraton, sala Platinum, cu începere de la ora 9.00, prima ediție Profit Financial Forum, un eveniment în care sunt invitați reprezentanții instituțiilor de supraveghere și reglementare, ai asociațiilor profesionale din domeniul bacar și asigurări, șefi de bănci, fonduri de investiții, reprezentanți ai pieței de capital, pentru a dezbate viitorul piețelor financiare.

Pentru detalii și înregistrări, click AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
unicredit
paolo cederle