ING Bank România pregătește schimbarea sistemului de alerte prin SMS

ING Bank România pregătește schimbarea sistemului de alerte prin SMS
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 18 aug 2020

ING Bank România se pregătește să schimbe, din toamnă, sistemul de alerte prin SMS, urmând să oprească notificările pentru plățile efectuate personal din Home’Bank, precum cele către un al doilea cont sau către contul unei alte persoane, și să majoreze comisionul lunar pentru acest serviciu, de la 4 lei la 5 lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale

Modificările sunt pregătite să fie aplicate de la jumătatea lunii octombrie.

Pandemia Covid-19 transformă comerțul. Achizițiile online vor cunoaște o creștere fără precedent CITEȘTE ȘI Pandemia Covid-19 transformă comerțul. Achizițiile online vor cunoaște o creștere fără precedent

Vor fi emise în continuare alerte doar pentru tranzacții de cel puțin 100 de lei. De asemenea, vor continua notificările pentru plăți la POS-ul de la magazin, cumpărături online sau plăți automate de facturi.

ING Bank România a raportat un profit net în scădere cu 17%, la 320 de milioane de lei, la jumătatea anului în comparație cu aceeași perioadă din 2019, pe fondul creșterii costului cu riscul ca urmare a impactului pandemiei COVID 19. Banca olandeză a anunțat, în premieră, că volumul plăților cu cardul l-a depășit pe cel al retragerilor de numerar.

viewscnt
Afla mai multe despre
ing bank
rezultate ing bank
profit ing bank