Intesa Sanpaolo discută vânzarea unor credite neperformante de 2,5 miliarde de euro

Intesa Sanpaolo discută vânzarea unor credite neperformante de 2,5 miliarde de euro
scris 3 mai 2017

Intesa Sanpaolo discută vânzarea unor credite neperformante în valoare de 2,5 miliarde de euro companiei americane Christofferson Robb & Company (CRC) și managerului de împrumuturi problematice Bayview Asset Management, au declarat miercuri trei surse citate de Reuters.

Sursele au spus că Intesa nu a încheiat încă un acord exclusiv cu CRC, ceea ce poate da șanse și altor ofertanți, scrie News.ro.

De preluarea acestui portofoliu mai sunt interesate două consorții, unul format din Apollo Global Management și Credito Fondiario  și un altul din care fac parte Cerberus Capital Management și Cerved.

Aproape jumătate dintre proiectele Diaspora Start Up, prin care Guvernul vrea să-i întoarcă în țară pe români, nu au trecut de prima etapă de evaluare CITEȘTE ȘI Aproape jumătate dintre proiectele Diaspora Start Up, prin care Guvernul vrea să-i întoarcă în țară pe români, nu au trecut de prima etapă de evaluare

Băncile europene sunt presate de Banca Centrală Europeană (BCE) să reducă creditele neperformante, care se ridică la aproape o cincime din totalul împrumuturilor aflate în portofoliile lor.

viewscnt
Afla mai multe despre
intesa sanpaolo
credite neperformante