Nou CEO la Erste Asset Management: Horia Braun, economistul-șef al BCR, a primit avizul ASF

Nou CEO la Erste Asset Management: Horia Braun, economistul-șef al BCR, a primit avizul ASF
scris 5 nov 2019

Horia Braun-Erdei a primit avizul Autorității de Supraveghere Financiară (ASF) pentru poziția de președinte executiv (CEO) al Erste Asset Management România.

Șefii celor mai mari bănci din România vor dezbate cu celebrul economist Nouriel Roubini starea reală a economiei și perspectivele izbucnirii unei noi crize. Te așteptăm la eveniment! Click pentru detalii și înregistrare

Horia Braun-Erdei (42 de ani) are o carieră de 17 ani în industria financiară, din care 10 pe segmentul de administrare a fondurilor, ocupând de-a lungul timpului funcții de conducere în România și în Europa Centrală și de Est.

În prezent economist-șef al Băncii Comerciale Române, Horia Braun-Erdei a fost autorizat ca membru al Consiliului de Supraveghere al EAM România din februarie 2019.

Dragoș Neacșu, până de curând CEO al Erste Asset Management România, se va dedica unor planuri personale.

Activele fondurilor de pensii facultative au trecut de 2,4 miliarde de lei CITEȘTE ȘI Activele fondurilor de pensii facultative au trecut de 2,4 miliarde de lei

“Am dori să îi mulțumim lui Dragos Neacșu pentru realizările și dăruirea arătate la Erste Asset Management România și îi urăm tot ce este mai bun în cariera sa viitoare. Sunt convins că venirea lui Horia Braun-Erdei de la BCR, partenerul nostru principal în România, ne-a adus în echipă o persoană cu capacități puternice de management și o viziune strategică clară pentru managementul activelor din România. Horia se va asigura că EAM România își va păstra drumul său de succes”, a declarat anterior Heinz Bednar, CEO Erste Asset Management.

Schimbarea este preconizată pentru 1 noiembrie și era condiționată de autorizarea de către Autoritatea de Supraveghere Financiară.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
horia braun
erste asset management
dragos neacsu