Octobank, neo-bancă fondată de românul Bogdan Atanasiu, semnează prima achiziție

Octobank, neo-bancă fondată de românul Bogdan Atanasiu, semnează prima achiziție

Bogdan Atanasiu

Florentina Dragu
Florentina Dragu
scris 7 apr 2021

Octobank, neo-bancă fondată de antreprenorul român Bogdan Atanasiu, specializată în soluții destinate IMM-urilor europene, a achiziționat Earlybase, companie B2B cu activități de vânzări și marketing.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 aprilie - MedikaTV - Maratonul Sănătatea Digestiei
23 mai - Maratonul Fondurilor Europene
27 mai - Eveniment Profit.ro Real Estate (ediţia a IV-a) - Piața imobiliară românească sub aspectul crizei occidentale
Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025 CITEȘTE ȘI Armata Selectării Atente a Plasticului (ASAP), program de colectare selectivă a deșeurilor în școli, lansat deja în București, se extinde în Brașov. Obiectiv: implementarea în toate școlile din România până la finalul lui 2025

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată cu mult înainte pe Profit Insider

Earlybase (fosta Zeyshare Ventures) a fost înființată la București de Atanasiu ca un fond de venture capital, axat pe investiții în startup-uri din regiune. Antreprenorul român a ieșit însă din afacere în 2016, indică date analizate de Profit.ro.

Având birouri și în Praga, Berlin și Frankfurt, Earlybase furnizează în prezent servicii de externalizare în vânzări și marketing. Preluarea companiei ar urma să sprijine strategia Octobank pe acest segment.

Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania CITEȘTE ȘI Janos Egly, Executive Director Accenture Industry X Romania

Este prima achiziție realizată de Octobank de la înființarea băncii.

Cu sediul la Praga și având focus principal pe magazinele online și comercianții din regiunea CEE, Octobank și-a lansat operațiunile la începutul anului, mutare anunțată de Profit.ro în decembrie.

Octobank furnizează servicii exclusiv online, prin intermediul aplicațiilor web și mobile. Cardurile de debit virtuale și fizice emise de bancă sunt compatibile cu plățile online și la POS cu Google Pay și Apple Pay, oferind și posibilitatea de a retrage numerar la orice bancomat.

viewscnt
Afla mai multe despre
octobank
earlybase
zeyshare ventures
achizitie
preluare
bogdan atanasiu
neo banca
neobanca