Primăria Cluj-Napoca vrea să împrumute aproape 84 milioane euro

Primăria Cluj-Napoca vrea să împrumute aproape 84 milioane euro
scris 24 nov 2019

Primăria municipiului Cluj-Napoca a lansat o licitație în vederea contractării unei finanțări rambursabile interne în valoare de 400 milioane lei (83,8 milioane euro), potrivit unui anunț publicat pe platforma SICAP. 

Valoarea totală a contractului este estimată la 410 milioane lei, iar durata este estimată la 360 luni sau 30 de ani, conform News.ro.

Finanțarea este asigurată din fonduri bugetare, iar criteriul principal de atribuire este prețul cel mai scăzut.

Oficial: Statul a crescut capitalul CEC Bank cu 940 de milioane de lei. Directorul Bogdan Neacșu spune că vrea să o ducă în top 5 bănci CITEȘTE ȘI Oficial: Statul a crescut capitalul CEC Bank cu 940 de milioane de lei. Directorul Bogdan Neacșu spune că vrea să o ducă în top 5 bănci

Tipul procedurii este licitație deschisă, iar termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este 23 decembrie.

”Se pot solicita clarificări cu 20 de zile anterior datei limită de depunere oferte și răspunsul se va transmite în SEAP cu 10 zile anterior datei limită de depunere oferte”, se arată în anunț.

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
cluj-napoca
imprumut
licitatie
finantare