Raiffeisen Bank alocă 5 milioane de euro pentru finanțarea firmelor startup

Raiffeisen Bank alocă 5 milioane de euro pentru finanțarea firmelor startup
Mihai Baniţă
Mihai Baniţă
scris 5 mai 2021

Raiffeisen Bank alocă finanțări totale de 5 milioane de euro în acest an pentru circa 100 de startup-uri românești.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

1 aprilie - Profit Health.forum Radiografia cheltuielilor din sănătate - cu sprijinul: Arpim, Bristol Meyers Squibb, Roche, Stada, MSD, UCB Pharma Romania
9 aprilie - Eveniment Profit.ro - Investiții vs Deficit: Provocări și riscuri sub impactul datoriei și deficitelor publice în creștere
23 aprilie - Profit News TV - Maratonul de Educație Financiară

Finanțările sunt acordate în cadrul programului factory by Raiffeisen, destinat afacerilor inovatoare care sunt la început de drum, dar și celor aflate doar la stadiul de idee, indiferent de domeniul de activitate. Pe parcursul concursului de idei, antreprenorii vor beneficia, pe lângă finanțare, de îndrumare din partea unor consultanți în afaceri, de sesiuni de mentorat și de promovare a produselor sau serviciilor lor.

Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii CITEȘTE ȘI Fulfilment by eMAG, instrumentul de un milion de euro care ajută antreprenorii să se concentreze pe creșterea afacerii

Comunitatea factory numără deja peste 4400 de antreprenori care s-au alăturat pe parcursul celor trei ediții de până acum ale programului, iar 200 dintre business-urile care au trecut prin porțile fabricii au beneficiat de mentorat și finanțare de peste 8 milioane euro.

Firmele se pot înscrie în program pe tot parcursul anului și proiectele câștigătoare, care vor primi finanțare de până la 50.000 de euro, vor fi anunțate periodic.

“Cumva, anul trecut am simțit cu toții că spiritul anteprenorial a devenit mai creativ și mai efervescent, pentru că timpurile speciale aduc schimbări uneori surprinzătoare. Tocmai de aceea am hotărât că, din acest an, să acordăm antreprenorilor mai mult timp să-și înscrie proiectele, pe tot parcursul anului, pentru a le oferi posibilitatea să-și contureze un plan de afaceri cât mai solid și mai sustenabil. Adaptăm astfel programul factory și continuăm ce ne-am propus de la început: construcția unui ecosistem puternic pentru startup-urile din România”, a declarat Vladimir Kalinov, vicepreședinte retail la Raiffeisen Bank.

Raiffeisen Bank are 2,2 milioane de clienți persoane fizice în România, 92.000 de întreprinderi mici și mijlocii și 5.700 de companii mari și medii. Banca are 4.900 de angajați și o rețea de peste 333 de agenții în toată țară, aproximativ 730 de ATM-uri, 380 de mașini multifuncționale (MFM-uri) și 23.500 de POS-uri.

viewscnt
Afla mai multe despre
raiffeisen bank
startup
factory