Strategie: ING România încearcă să își convingă clienții să accepte alerta prin sms

Strategie: ING România încearcă să își convingă clienții să accepte alerta prin sms
scris 22 dec 2017

ING România încearcă să își convingă clienții să accepte să fie anunțați prin sms atunci când le intră bani în cont, o alertă furnizată contra cost, oferindu-le acum gratuit acest serviciu, pentru încasări începând de la 300 de lei.

Gratuitatea este valabilă doar până la finele acestei luni.

La acest moment, taxa percepută de bancă pentru serviciul Alerte opțiunea SMS este de 4 lei/lună.

EXCLUSIV Astra asigură din faliment mii de clienți de la două mari bănci. Întregul portofoliu, la un pas de a fi preluat de Allianz Țiriac CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Astra asigură din faliment mii de clienți de la două mari bănci. Întregul portofoliu, la un pas de a fi preluat de Allianz Țiriac

Alerta este trimisă și când din cont sunt scoși mai mult de 100 de lei.

ING Bank România este parte a ING Group. Instituția financiară internațională are peste 34 de milioane de clienți individuali, companii sau instituții, din peste 40 de țări.

Sucursala ING Bank România a fost înființată în 1994 și este în prezent o bancă universală, cu produse și servicii vândute tuturor categoriilor de clienți – companii mari și mici, instituții financiare, mici antreprenori și persoane fizice.

 

viewscnt

Informaţiile publicate de Profit.ro pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Afla mai multe despre
ing
salarii
contributii sociale